Преминете към основното съдържание

Влезте бързо във форма и задръжте резултата завинаги

Искате да коригирате стойката си и да отслабнете лесно и трайно?

На 2 март стартира поредното издание на маратона „Влез бързо във форма”, воден от Емилия Белчева – международен лектор и треньор, чиято цел е да помогне на хората да станат по-здрави и по-щастливи. Тя разработва авторска система от упражнения за коригиране на неправилната стойка и гръбначните изкривявания. Издала е пет книги с консултации по психология за деца и възрастни, създателка е на собствени методики за тренировки и има повече от 10 години опит в организирането на курсове за подобряване на емоционалното и физическото състояние на хората.

Емилия със семейството си

Забравете за болките в тялото, разберете как да използвате силата на храната, научете се да разбирате тялото си, свалете излишни килограми трайно, оформете стегнато и хармонично тяло, отървете се от целулита, успокойте нервната си система и прочистите организма. Изправете стойката, повишете енергията и метаболизма си и задръжте добрите резултати завинаги! „Влез бързо във форма” ще ви помогне да постигнете всичко това.

За кого е подходящ маратонът?

За тези, които:

*По цял ден седят зад бюро или са постоянно в колата

*Тичат след децата

*Имат спортни травми

Подходящ също така при:

– болезнен цикъл, липса на цикъл, менопауза

– постоянен глад за сладко и тесто, големи порции

– липса на енергия, депресия, постоянен йо-йо ефект

– проблеми с щитовидната жлеза, паник атаки и др.

Като бонус получавате вкусен и лесен за спазване индивидуален хранителен режим.

Повече подробности за Маратона и за записване ТУК.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser