Преминете към основното съдържание

Влезте в Градината на Pandora

Този сезон Pandora представя една магична градска градина, която ще вдъхнови всяка жена да открие себе си и да разпери крилете на своето въображение
© Архив на марката

Много повече от колекция, Градината на Pandora е място, в което ще изразите себе си, нов начин да уловиш емоциите и да подчертаеш женствеността си. Изцяло ръчно завършени красиви модели, висококачествени материали и игра на нюанси, позволява на всяка дама да добави индивидуалност в своята история от незабравими моменти.

„Жените носят толкова много сила в себе си, бижутата са един красив начин да я покажат на света, който ги заобикаля“, споделят креативните директори, отговорни за тази цветна магия Франческо Терцо и А. Филиипо Фикарели.

Акценти в колекцията са: пеперудата, четирилистната детелина, калинката и цветето, носещи силно лично послание за късмет и даващи възможност да изразите уникалната си вътрешна красота. Изберете вашите модели и позволете на себе си свободата, която заслужавате с Градината на Pandora.

Колекцията, която ви очаква от 1-ви април в България, бе представена на бляскаво парти.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser