Преминете към основното съдържание

Внушителният апартамент на семейството на Кристиано Роналдо в Катар

Звездата плаща 6000 евро на вечер.

Световното първенство в Катар е демонстрация на лукс и мощ. Маркови коли от висок клас, дрехи от най-добрите магазини, луксозни къщи и чисто нови стадиони.

Членовете на семействата на футболистите също се радват на събитието, какъвто е случаят със семейството на Кристиано Роналдо. Катя Авейро, сестрата на футболиста, сподели някои подробности от пътуването на семейството до Катар.

Тя показа къде са отседнали, както и как се забавляват. Катя е документирала всичко - от пристигането на летището в Доха до луксозния хотел Hilton Salwa Beach Resort.

С какъв лукс разполага семейството на Кристиано?

Семейството е отседнало в апартамент, чиято цена е 5750 евро за една нощ. Хотелът е на база ол инклузив, разполага с воден парк и картинг писта.

Обзавеждането на стаите е невероятно. На леглата са изписани имената на гостите, а семейни снимки са поставени навсякъде. Апартаментът има градина, басейн и гледка към океана.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser