Преминете към основното съдържание

Вода и минерали в новия Acqua Di Gio

Вижте историята за един мъж и неговата свобода

Легендите са това, което са, защото никога не избледняват и винаги вълнуват. Giorgio Armani и неговата легенда Acqua Di Gio разтуптява сърцата години наред, а сега марката пресъздава легендарния мъжки аромат и представя дълбоко чувствения Acqua Di Gio Profumo.

Сблъсък между вулканична скала и дълбоките океански води ражда новата ароматна интерпретация на уханието. Същата сложна композиция между свежестта и мрака, но с нова концентрация на минерали създава Алберто Морилас, водещият парфюмерист за есенцията на Acqua Di Gio. За това последно произведение, свеж бергамот и морски акорди се съчетават в дълбоко пленяващ наситен аромат – богат вдъхновяващо пристрастяващ, придаващ специфичното очарование за Giorgio Armani.

Acqua Di Gio Profumo е интензивен мъжки аромат. Реинтерпретацията на легендарния Acqua Di Gio с нов олфактивен почерк с обгръщащи нотки на тамян. Еликсирът се разгръща в една вълна на подправки и цитрусови нотки от елеми и бергамот. Сърцето избухва с градински чай и розмарин – пулсирайки стопля кожата, за да освободи разпознаваемия аромат на пачули и тамян.

Скала на склона, шлифована от водата. С концентрирана митична сила един мъж е роден в свобода и в съвършена осомоза с водата. Иконичен. Тъмен. Той събужда сетивата, сякаш те са пленени от желание. Като талисман, той разказва една легенда… Вижте я!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser