Преминете към основното съдържание
Водолей

Годишен хороскоп

Зодия Водолей

20 февруари - 20 март


Зодия Водолей - Годишен хороскоп

Бъдете самоуверени и не се притеснявайте, че може да допуснете грешки, защото те са поправими или пък ви даряват поредната нова опитност в живота. Постарайте се да бъдете отговорни, но също така и да да изисквате подобно отношение към работата и от близките и от колегите си.

Лично

Не бива да предприемате инвестиции. Съдбата ще ви подложи на изпитание, защото сте изцяло във властта на емоцията, която ви е трудно да овладявате. Заради неувереност и нежелание да повярвате във възможностите си можете да провалите отношенията си с вашите емоционални партньори. Бъдете внимателни в отношенията си с тях. Не е изключено да смените както деловото, така и личното си обкръжение, защото околните са прекалили с исканията си към вас.

Стил

Вашият неподправен стил, макар и често неразбран от околните, е вашата запазена марка. Все пак, може да не бъдете толкова екстравагантни и да намалите електриковите нюанси в косите, но всичко друго е съвсем където трябва.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser