Преминете към основното съдържание

ВРАЖДАТА И ГРАДЪТ: Цялата история на отношенията между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Фенове на поредицата "Сексът и градът" знаят, че изпълнителите на главните роли, актрисата Сара Джесика Паркър и Ким Катрал, в реалния живот не се харесват. Но техният конфликт достигна съвсем ново ниво.
© getty

Преди години имаше слухове, че Катрал мрази Паркър заради по-високите ѝ хонорари за сериала и филма. И все пак, оказа се, че ябълката на раздора между актрисите не са били парите.

През 1997 г., когато и двете са одобрени за "Сексът и градът", Ким Катрал е на 40 години, а зад гърба си тя има няколко десетки големи роли в театъра и киното. Междувременно Сара Джесика Паркър е известна повече благодарение на романа си с Робърт Дауни-младши и Никълъс Кейдж, отколкото заради актьорската си работа.

Според книгата от 2008 г., на Клифърд Стрейт, който играе Станфорд Блач в сериала, напрежението на снимачната площадка започва, защото Катрал е "истинска комедийна актриса и всеки път, когато е на снимки, светлините на прожекторите просто я намират сами."

Това е проблем за Сара Джесика Паркър, която е главната героиня на сериала. 

Със Синтия Никсън, Сара се познава много преди снимките, а с Кристин Дейвис бързо се сприятелява. Актрисите странят от Катрал, която очевидно не се вписва в тази компания поради възрастовата им разлика, тя е с 10 години по-голяма. Така те оставят Катрал извън тяхната приятелска група.

© getty

На официални събития те успяват да се преструват, че са в най-добри отношения и в живота. Но за разлика от Spice Girls, които са наистина приятелки, в действителност, връзката между Сара, Ким, Синтия и Кристин не е толкова страхотна.

След като сътрудничество им приключва, Катрал не вижда необходимостта да се преструва, че с Паркър се харесват. 

През 2009-та когато ELLE пита Паркър за слуховете, че Катрал не желае да си комуникира с другите актриси тя каза: "Мисля, че хората не искат да повярват, че обичам Ким. Аз я обожавам. Без нея нямаше да се съглася за филма. Няма и не бих."

Когато Daily Mail пита Катрал относно коментара на Паркър за ELLE, тя споделя "Мисля, че Сара е права. Хората не искат да повярват, че не се мразим. Те прекалено много инвестират в идеята за две силни успешни жени, които са във вражда една с друга. Истината, че се разбираме и щастливо си вършим работата заедно не е достатъчно интересна клюка. Сара е фантастична. Тя е родена за лидер и ръководи екипа по силен и лек начин. Изтощително е постоянно да говорим за това и пък става скучно."

Въпреки това, през 2004 по време на наградите ЕМИ Ким Катрал седи на отделна маса от другите три актриси. В отговор тя каза: "Да не сме най-добри приятелки? Ние сме професионални актриси. Всяла си има свой собствен живот."

© getty

През 2018 г. популярният телевизионен сериал "Сексът и градът" става на 20 години, а феновете на шоуто се надяват, че тази година ще видят продължение на историята.

Мрежата силно подхранва слуховете за предстояща премиера на нов филм, базиран на поредицата. 

Но още през 2017-ма става известно, че работата по проекта е спряна.


ПОТВЪРДЕНО: СПИРАТ СНИМКИТЕ НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ 3"


В скорошно интервю, актрисата Сара Джесика Паркър, която играе Кари Брадшоу, споделя, че третата част на "Сексът и градът" няма да излезе на големия екран, благодарение на "неадекватни изисквания" на колегата й Ким Катрал към Warner Bros. Така Сара добавя сол към една отворена рана. 

Миналата година на въпроса, дали някога ще има продължение на "Сексът и Градът", Катрал категорично заявява, "За мен не! Това ми стана ясно в момента, в който навърших 60! Това беше един много ясен момент, в който осъзнах колко години още имам и какво искам да направя с тях и какво още не съм направила. Шоуто беше страхотно във вида си на сериал, а двата филма бяха просто бонус."

© getty

По-рано през февруари трагедия настигна семейството на 61-годишната Ким. 55 годишният ѝ брат почина.

Сара Джесика остави на пръв поглед невинен коментар в социалната мрежа, като изрази съболезнованията си на колежката си. Но в замяна получи остри критики за действията си.

Ким също публикува публично в Instagram текст, в който заяви, че не се нуждае от съболезнованията на лицемерната Паркър.

"Нямам нужда от любовта или подкрепата ти в това трагично време ... Майка ми попита днес: "Кога тази лицемерка ще те остави на мира?" Твоите постоянни напомняния за себе си са болезнено напомняне за това колко жестока беше тогава и продължаваш да бъдеш и сега. Нека да ти обясня, ако все още не ти е ясно. Ти не си моето семейство. Ти не си мой приятел. Пиша това, за да кажа за последен път. Престани да използваш трагедията, за да възстановиш собствения си имидж на сладко момиче."

От своя страна Сара Джесика Паркър не е коментирала грубата нападка на Катрал. 

В интервюто си с Пиърс Морган, Катрал обобщи "Това са моите 60-те! И те са за взимане на решения за себе си. Не за моята кариера, а за себе си. И това чувство е фантастично!"

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser