Преминете към основното съдържание

Време е да извадим (много) дългите палта

Ден 16ти: продължава да е сиво

Коледните украси отдавна са свалени и Копенхаген потъва в обичайното за януари графитено сиво. Дъжд, вятър, сняг - хората, които са си планирали добре годината, отдавна са слезли от самолета в някоя далеч по-топла страна. Аз нямам това свободно време в момента, и ще трябва да се задоволя със снимките на марокански плажове и тихоокеански острови на познати и приятели в инстаграм. В този ред на мисли, извадих от гардероба най-дългото палто, което притежавам, като сигурен залог срещу студа. Това лято го намерих в аутлет на Elisabetta Franchi, и в момента съм повече от щастлива, че в онзи момент бях готова на всичко да му намеря място в куфара. Беше любов от пръв поглед.

Под него се подвизава една от любимите ми летни рокли превърната визуално в пола с пуловер с висока яка. Междо другото, това е трик, който може да бъде приложен на почти всяка рокля - стига да не е с принт на хаитянски цветя. Не препоръчвам и високи цепки, ако ще прекарвате много време навън - хипотермията беше реална заплаха, когато спряхме да снимаме за 30 минути. Слава богу, ресторантът за вечеря беше наблизо.

Това малко бижу на Versace Jeans добавя малко цвят в иначе доста тъмния аутфит, а и е приятно през уикенда да заменя практичния 3.1 Philip Lim с нещо далеч по-леко. Също така ми наполня за прекрасната ми приятелка, която ми го поднесе като подарък за последния ми рожден ден в Кипър... Ах, Кипър. Плажове и слънце. Заравям се в одеалото, изваждам снимките от там, и ще си представя онази невероятна порция калмари в Ларнака.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser