Преминете към основното съдържание

Време е да стартира втората част от турнето Eco Kids Tour 2023!

Гостуваме в нашата любима столица София на 17.09.2023г.

Любимото забавно-образователно турне Eco Kids Tour ще се поведе в Южен Парк точно на голямата поляна от страната на Бул. Гоце Делчев. Събитието е с начален час 11:00.

Нека заедно направим всичко по силите си идните дни да са по-зелени!

Какво ще се случва на Eco Kids Tour?
На място ще се пренесете в света на рециклирането и ще разберете как може като с магия да преобразите битови отпадъци в чисто нови подръчни материали. Ще се научим как да бъдем ЕКО и защо е толкова важно да пазим планетата чиста.

Децата ще са по-наясно с игрите за екологичния отпечатък и как да го намалят. Въвеждането им в рециклирането, чрез създаване на малки работилници от опаковки и предмети от ежедневието, ще им помогне да разберат, че животът на даден обект не свършва, когато неговата „мисия“ приключи.
На всяка една от шатрите в градчето на Eco Kids Tour ще има забавна образователна игра. Всеки, който се включи, ще получи подарък и, разбира се, много нови знания!

Елате и участвайте в различните активности и съберете необходимите цветни печати, с които на финала ще можете участвате в томбола с големи награди. Може точно вие да сте сред големите победители!
Очакваме Ви на 17.09.2023г - град София – от 11ч. до 17ч. за нови знания, много забавления и, разбира се, изобилие от подаръци!

Благодарим на Столична Община, както и на нашите верни партньори:


Devin - https://devin-bg.com/

Olympus- https://www.facebook.com/OlympusFoodsBulgaria

BioGaya - www.biogaia.bg

La Roche-Posay - https://www.laroche-posay.bg/

Phoenix Pharma - https://www.phoenixpharma.bg/

ЕО Dent- https://eo-dent.com/

Muzeiko - https://www.muzeiko.bg/bg

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser