Преминете към основното съдържание

Време е за плаж! Банските костюми, с които ще се отличите

Галерия

Хубавото време ни кара да се усмихваме повече и насочва мисълта ни към плажа. Вдъхновени от топлите слънчеви дни, избрахме да ви покажем едни от най-впечатляващите бански костюми, които видяхме на модния подиум. Те са творение на Acacia, Agua Bendita, Agua De Coco, Agua Clara, Akosha, Alessandra Rich и Badgley Mischka. Детайлни, ефектни и разнообразни, предизвикателни и неустоими, готови за нови летни преживявания, те са тук, за да ни заредят с много лятно настроение, което да вземем с нас на път за морето.

Какви са основните тенденции при банските костюми това лято? Наблягаме на ярките цветове, особено на неоновите тонове, за да се отличим. Флоралните и животинските принтове водят класацията, най-вече леопардовият. Но по нищо не отстъпват и бялото и черното. Ако се доверите на бял или черен бански, със сигурност няма да сгрешите.

Отворете галерията ни и нека заедно се пренесем на някое екзотично място, с коктейл в едната ръка и любима книга в другата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser