Преминете към основното съдържание

Връзката на Кристиано Роналдо и Джорджина е в криза?

Говори се, че сватбата им е отложена.

В първите дни на новата година из медиите се появиха твърдения, че планираната сватба между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес е била отложена и двойката има проблеми в отношенията си.

Роналдо наскоро получи Rolls Royce, за който се смяташе, че струва 350 000 евро, като коледен подарък от Джорджина, но между двамата не всичко е наред.

Както беше съобщено от телевизионното шоу „Socialite“, двамата се опитват да демонстрират в социалните мрежи, че между тях всичко е наред, но това изобщо не е така зад затворени врати.

Това допълнително разпали слуховете, че връзката им съществува единствено защото е от полза и за кариерата, и за статута им на знаменитости, въпреки че те винаги са твърдяли, че отношенията им са истински.

„Неотдавнашното разочарование на Роналдо по време на световното първенство в Катар с португалския национален отбор може да е предизвикало криза и планираната от тях сватба е в режим на изчакване“, съобщи журналистът Гонсало Васкес.

Роналдо току-що подписа с отбора на Саудитска Арабия „Ал Наср“, така че не е изключено Джорджина да не иска да се премести с него в Близкия изток, където ще е далеч от приятелите и семейството си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser