Преминете към основното съдържание

"Всеки дoбър фoтoгpaф e успeшeн cинтeз oт тexникa и изкуство"

Това твърди пионерът на модерната фотография - Андреас Фейнингер и ние сме съгласни с него
© iStock

Изкуството на фотографията може да бъде изучавана, но тя се усъвършенства с много практика. 

Всеки любител, начинещ, а защо не и професионалист, може се включи към разнообразната програма свързана с актуални теми, включваща много практически занимания, уъркшопи и лекции на Фото Форум.

Фестивалът на популярния фотографски клуб е традиционно събитие, на което всяка година на едно място се събират съмишленици и хора с интерес към фотографията. Четиридневният фестивал се провежда в дните от четвъртък до неделя на интересно място в България. 

И тази година те са се постарали да включат в програмата образователни лекции и работилници, както с популярни фотографски имена, така и с участници от Фото Форум, които имат какво ново и интересно да покажат. Ще има много награди, изненади и подаръци, които може да спечелите, ако се включвате в активностите по време на Феста. Фотографските забавления, ще започват от сутринта и ще приключват по време на вечерните партита.

Повече информация относно фестивала може да научите тук

Вижте още:

ПОЧИНА ЛЕГЕНДАРНИЯТ МОДЕН ФОТОГРАФ ПИТЪР ЛИНДБЪРГ

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ФОТОГРАФ РАНКИН: "ЕНДОМЕТРИОЗАТА НЕ Е САМО ЖЕНСКИ ПРОБЛЕМ"

АРНОЛД НЮМАН - ФОТОГРАФЪТ СНИМАЛ МЕРИЛИН МОНРО И ПИКАСО, С ПЪРВА ИЗЛОЖБА В БЪЛГАРИЯ

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser