Преминете към основното съдържание

Меган била готова да прости! Защо не й вярват?

Кралски коментатор посочи несъответствието между изявленията на херцогинята на Съсекс и нейните истински намерения.

Херцогинята на Съсекс отново предизвика скандал. Твърдения на хора от близкия социален кръг на Меган притесняват обществеността. Според анонимни информатори херцогинята е решила да не присъства на погребението на принц Филип не поради напредналата си бременност, а по други причини. Влиятелната кралска коментаторка Анджела Левайн реагира остро на скандалните слухове.

Пред Daily Mail анонимни източници от близкия кръг на актрисата направиха споменаха, че Меган е "готова да прости" на кралското семейство. Очевидно става въпрос за проявите на расизъм и незаинтересоваността към психическото състояние на херцогинята, за което тя обвини Уиндзорите пред Опра Уинфри. Информаторите добавиха, че в памет на принц Филип, когото Маркъл "обожава", тя "иска да забрави за различията" и да продължи напред.

Когато принц Хари реши да се върне в родината си, за да се сбогува с дядо си, Бъкингамският дворец поясни, че съпругата му няма да бъде с него, обяснявайки това със съвета на лекаря да не пътува. Но според приятели на херцогинята тя просто не е искала да стане „център на внимание“ в момента на сбогуване с принц Филип.

Авторката на биографичния бестселър „Хари: Разговори с принца”, Анджела Левин, реагира на тези слухове в Twitter. „Ако Мегън действително не иска да бъде„ в центъра на вниманието по време на погребението “, била е искрена, като е казала на приятелите си, че „обожава принц Филип “и е готова да „ прости на кралското семейство “, трябваше да замълчи. Вместо това и трите коментара показват нейното покровителствено и арогантно поведение. Не вярвам в думите й. "

Левин коментира и лекарските съвети. „Интересно е, че лекарят на Меган я посъветва да не лети заради тежката бременност бременност, но положително отношение към желанието на Маркъл да роди вкъщи“, възмутено заяви Анджела.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser