Преминете към основното съдържание

Всяка коса заслужава блясък и сила

Phytoelixir е вълшебната тайна, за да ги имате

Червеният килим в Кан тези дни ни вдъхновява за експерименти с красивата ни прическа. Но красивата и силна коса сама по себе си е достойна за блясъка на славата. За да бъде вашата такава, без спор е необходимо да полагате редовни и специални грижи. Предстои червения килим за абитуриентите, а добрата новина е, че открихме експресна формула за възстановяване дори и на най-сухата коса.

Phytoelixir е серия продукти за много суха и изтощена коса на Phyto. Тя включва крем-балсам с почистващо действие, интензивен подхранващ шампоан и интензивна подхранваща маска. Освен вълшебния ефект на блестяща коса, тези продукти ни подаряват и деликатен аромат на бадем и флорални нотки на жасмин и портокалов цвят.

ЕКСПРЕСНА ГРИЖА с Крем-балсам с почистващо действие

Сухата коса има нужда от интензивно подхранване и хидратиране. Това го осигуряват продуктите за допълнителна грижа за коса. Крем-балсамът Phytoelixir притежава уникална нежна формула, която е алтернатива на стандартните шампоани, съдържащи агресивни и дехидратиращи почистващи съставки.

Това е истинска вълшебна грижа за косата, която се използва по два начина.

#1. Експресна грижа:

Нанася се с нежен масаж върху мокра коса на скалпа и дължината на косата. Добавя се малко количество вода до образуване на емулсия за по-равномерно нанасяне на продукта. Изплаква се след 2-3 минути.

#2. Интензивна грижа:

Нанася се с нежен масаж върху суха коса, като първо се втрива в скалпа сектор по сектор и после по дължината и краищата на косата. Изплаква се след 2-5 минути.

Препоръчително е да се редува с шампоан Phytoelixir.

 

НЕЖНО ПОЧИСТВАНЕ с Възстановяващ шампоан

Ако косата ви е изтощена и имате нужда от шампоан за възстановяване на блясъка и силата на косата, идеално допълнение към рутинните грижи е подхранващия шампоан Phytoelixir. Той почиства нежно косата и я оставя подхранена. За това негово действие сме благодарни на формулата му с масло от макадамия, восък от нарцис и екстракт от сапонария. Косата ни остава мека и блестяща, подхранена и възстановена.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ГРИЖА с Интензивна подхранваща маска

Това е грижа за дълбоко интензивно подхранване на сухата и изтощена коса. Маската за суха коса Phytoelixir цялостно възстановява и хидратира в дълбочина. Резултатът, който тя гарантира, е дълготрайно преобразяване на косата, като е подхранена в дълбочина, с блясък и мекота.

Маската се използва по два начина:

Използвайте след шампоан или крем-балсам Phytoelixir.

#1. При фина и тънка коса:

Нанася се на влажна коса по дължините и краищата. След 2-3 минути косата се разресва и изплаква.

#2. При гъста коса:

Нанася се на влажна коса по дължините и краищата. След 5-10 минути косата се разресва и изплаква.

Как действат съставките във формулата?

- Масло от макадамия - изключително богато на мастни киселини и витамин Е, с подхранващи и реструктуриращи качества. Капсулирано в хроносфери, маслото се освобождава постепенно с течение на времето, като възстановява основните липиди и осигурява дълготрайна защита,

- Восък от нарцис - действа в сърцевината на косъма за незабавно подхранване и мекота на косата,

- Екстракт от сапонария - подпомага нежното почистване на косата и скалпа,

- Почистваща база без съдържание на сулфати,

- Без съдържание на силикон и парабени.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser