Преминете към основното съдържание

Всички дамски визии на Emporio Armani от Седмицата на модата в Милано

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Колекцията на Емпорио Армани е съвкупност от елегантни силуети, пречупени през призмата на забързаното ни и данимично ежедневие. Какво имаме предвид? Освен нежни рокли с тънки презрамки, видяхме и много модни находки, които са универсални и подходящи за всякакъв повод или място. Тоалетите, кройките и десените са избрани така, че да могат да бъдат носени навсякъде.

Вниманието ни бе привлечено от деним костюмите, които доказаха, че деловото облекло може да изглежда по-различно и още по-впечатляващо. В новата колекция погледът ни се спря и върху нетипичен модел шорти, но не такива, които ще облечем, докато спортуваме. Смело може да твърдим, че точно тези, бихме носили вместо пола и дори ще изглеждаме още по-женствено и секси с тях.

Широките панталони и ефектните ризи са запазена марка на Armani и за щастие не ни лиши от тях и сега. Дизайнерът ни показа как да ги носим, за да създадем стилна визия. Обърна специално внимание на аксесоарите. Към някои от тоалетите бяха добавени големи бижута, а към други - шалчета, завързани около врата и носени вместо колие. Шапките с периферия и малките кокетни чанти бяха акцент при част от визиите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser