Преминете към основното съдържание

Всички дамски визии на Hermes за пролет 2021

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Модното шоу на дизайнерката Наджеж Ванхи-Цибулски се състоя в Парижкия тенис клуб. Според нея, пандемията е затвърдила ценностите ни, накарала ни е да бъдем по-отговорни и е изградила траен стил на обличане. "Но, разбира се, все още искам да създавам мода за жената Hermеs", допълни още тя. Пролетната й колекция изпъкна с много елегантност, а комбинациите между дрехи и аксесоари ни впечатлиха. Със сигурност ще откраднем някоя идея за ежедневния ни стайлинг.

Визиите са подходящи дори и за времето, което прекарваме в офиса. Преобладаващи цветове са бежовият, който отново доказа, че не е скучен и лишен от емоция, червеният - символ на страстния и изразен характер, и класическото черно, изразяващо увереност. Но това не означава, че трябва да се облечем изцяло в черен цвят, ако отиваме на интервю за работа. Балансът е важен. Hermes ни показа и че кожените дрехи, под всякаква форма, са едни от най-стилните модни находки, особено якетата. Битката им с денима е вечна, а победителят никога не е ясен.

Може да намерите всички дамски визии от новата колекция - в галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser