Преминете към основното съдържание

От модния подиум: Кая Бергер и Синди Крауфорд

И как една дъщеря тръгна по стъпките на своята майка и дефилира на същите ревюта на дизайнерите, на които Синди е взела участие през 90-те години на миналия век

Големите седмици на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж приключиха преди броени дни. Освен впечатляващи модели за пролет-лято 2018, феновете на модата видяха и много нови дизайнери, впечатляващи дефилета и нови лица по модния подиум. Eдно от тях е Кая Гербер.

Дъщерята на Синди Крауфорд направи своят бляскав дебют по модния подиум, като взе участие в ревютата на едни от най-големите имена в модня бранш. И след като проучихме внимателно на кои точно дефилета е взела участие дебютантка, се оказа, че Кая Бергер буквално върви по стъпките на своята майка. Дали това е чиста случайност, или именно Синди е проявила желание първите ревюта, на които дъщеря ѝ дефилира, да са по утъпката пътечка от нея преди десетилетие:

Valentino

Тази година Кая дефилира с най-новите модели на Valentino от колекцията в пролет-лято 2018. По същото време през далечната 1997 година, Синди е красила модния подиум на Валентино в Милано.

Chanel 

Кая дефилира на тазгодишното ревю на Chanel SS18, а Синди е била сред участничките в модното дефиле на марката през 1993 г.

Calvin Klein

Кая представя Calvin Klein SS18, Синди - Calvin Klein Spring Summer 1992.

 

Marc Jacobs 

Далечната 1988 година супермоделът е била една от супермоделите, които са показали колекцията на Marc Jacobs, докато тази година дъщеря й прави едно от своите първи ревюта, облечена с красива жълта рокля от Marc Jacobs SS18.

 

Versace

През 2012 година, Кая снима рекламна кампания за италианския еталон Versace. През 1990 година Синди Крауфорд става рекламно лице на марката, а тази година е сред петте легенди поканени да участват в тазгодишното ревю, в памет на великия Джани Версаче.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser