Преминете към основното съдържание

Всички смели визии от ревюто на Balmain за пролет-лято 2021 (видео)

От черно до неон

© IMaxTree

Пиер Балмен ни потопи в богата палитра от цветове, като започнем от класическия черен цвят и стигнем до екстравагантните и смели неонови нюанси. „Черното е единственият цвят, който младите хора могат да носят по-успешно от възрастните. Младо момиче, облечено в черно, винаги е изключително красиво. По-възрастна жена може да изглежда мрачно. Ето защо черното не е отживелица, а тренди. Олицетворение е на сексапила и младостта. Защото в модата има и нотка секс., заяви дизайнерът, по време на представянето на новата си колекция в Париж.

Впечатлиха ни и стилните комбинации с бяло. Black&White визиите са едни от най-актуалните и със сигурност това ще бъде така още дълго време. Райето е отново тук, брандът не може да се раздели с него толкова лесно. Неоновите аутфити привлякоха вниманието ни веднага, щом ги видяхме на подиума. Внесоха много настроение в цялата колекция. Balmain ни вдъхнови да експериментираме с малко екстравагантност, като не се страхуваме да заложим на нестандартните кройки, острите рамена и ярките цветове, типични за почерка на бранда.

Видео: IMaxTree

Още по етикети

пролет-лято 2021 , Balmain
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser