Преминете към основното съдържание

Всички визии на Prada пролет-лято 2021 от ревюто в Милано (видео)

Как Миуча Прада срещна миналото с настоящето?

© IMaxTree

Колекцията на Prada пролет-лято 2021 е вдъхновена от неочакваните промени в живота ни, след появата на пандемията от коронавирус. Миуча Прада има за цел да създаде удобни и универсални дрехи, които да отговорят на всеки стил и да бъдат подходящи за ежедневието. "През това невероятно сложно време си зададохме въпроса: Какво има значение? Искахме да създадем нещо полезно, което има смисъл за хората. Всичко, което правим, трябва да им помага да живеят по-добре.", сподели дизайнерката по време на модното ревю в Милано.

На подиума видяхме 40 дамски визии, които ни демонстрираха класа и елегантност. Откроиха се комбинациите между черно и бяло. Те се утвърдиха като една от основните тенденции не само сега, но и през следващия сезон. Класиката все още е на мода, а начинът, по който Миуча Прада я показва, е вдъхновяващ. Тя срещна миналото с настоящето, като пресътвори добре познатото старо и го превърна в моден шедьовър. Ретро ухание ни донесоха и заострените обувки на висок ток, широките разкроени поли и пъстрите принтове.

Видео: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser