Преминете към основното съдържание

Всичко, което искаш да носиш това лято, без угризения за бюджета

© remixshop.com

Топъл бриз, пясък под краката, звук на вълни. Лятото е тук, а с него и желанието да се гмурнеш за мидички с новия си бански или да обиколиш китните улички на непознат град. Където и да те отведе този летен сезон, Remix се грижи за твоя стил, удобство и бюджет, а също и за природата.

С „Продайте на Remix” може да се сбогуваш със запазените дрехи, които вече не носиш, давайки им втори живот, а средствата може да вложиш в нови находки за гардероба си. Изборът от марки и артикули е огромен, а всичко става лесно и бързо, без да се налага да избираш между нови дрехи или по-дълга ваканция.

Снимки: remixshop.com

А ето и няколко съвета как да се подготвиш най-добре за нея:

Пътувай със стил като избереш мека тениска и удобни панталони, добави ефектни слънчеви очила и голяма чанта, за да се почувстваш като истинска звезда.

Оптимизирай опаковането на багажа си, вдъхновявайки се от дестинацията си. За морско пътуване избери дрехи и бански в бяло, синьо, розово и жълто. За градска дестинация заложи на удобни обувки и дрехи в монохромна гама – бяло, черно и тъмно синьо.

С Remix не се налага да избираш между стила и бюджета си.Стани част от кръговата мода, ела в remixshop.com.

Снимки: remixshop.com

Още по етикети

remix
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser