Преминете към основното съдържание

Всичко, което трябва да знаете за астралния секс

Обзалагаме се, че никога не сте го пробвали

© iStock

Секс под душа, със секс играчки, със същия пол... има толкова много варианти. Колко от тях сте пробвали? Сигурно доста. Но вероятността да сте правили астрален секс, ни се струва доста малка. Защото той е нещо меко казано... странно.

"Астралният секс се случва, когато душата напусне тялото и вие се свързвате със своято астрално "Аз" по начин, който стимулира сексуалността ви и ви позволява да изпитате истинско освобождаване", казва Ерин Павлина, автор на книгата The Astral Projection Guidebook: Mastering the Art of Astral Travel.

Концепцията на астралния секс включва съществуване извън физическото ни тяло. Вие не правите секс с половите си органи, а само с душата си и удоволствието не е по-малко, а дори е по-интензивно.

© iStock

Какво представлява?

За да се научите да практикувате астрален секс, трябва да се научите как да навлизате в състояние на осъзнат сън. Най-просто казано трябва енергийното ви тяло да е будно, а физическото все още да спи. Според Павлина навлизането в това състояние изисква доста ментална практика и упражнения. Някои хора използват медитация, за да си помогнат да достигнат до състоянието между будност и сън, наречено "хипнагогия". Най-често това са ранните стадии на съня, когато се случва сънната парализа. Ако някога сте имали сън, в който можете да контролирате действията си, значи сте имали осъзнат сън.

"Вие сте в пълно съзнание, но тялото ви не помръдва. Може да изпитате изтръпване, вибриране или да чуете силен шум. Това всъщност е събуждането на астралното ви тяло и излизането му от физическото", казва Павлина. "Буквално можете да видите как тялото ви лежи, докато вие сте свободни да отидете, където си поискате", допълва тя.

© iStock

Как да го правите?

За да правите астрален секс, е много важно да имате съгласието на партньора. Според Павлина има два начина да го практикувате:

1. С вашия партньор.

Щом излезете от тялото си, можете да "полетите" над това на партньора ви и да видите неговото/нейното астрално тяло, да го събудите и да видите дали то ще ви отговори.

2. С друга душа.

Има много, които биха искали да правят астрален секс с вас. Само бъдете нащрек - те трябва да са с високи вибрации, защото ако правите секс с дух с ниски вибрации, той може да открадне енергията ви и да ви остави изтощени за часове, а дори и за дни.

© iStock

Какво е усещането?

Тялото ни има много чувствителни нервни окончания, които се стимулират по време на секс и ние стигаме до оргазъм. "Но с астралния секс сякаш всяка молекула на тялото ни е G точка", казва Павлина. "Затова, когато имате оргазъм, сякаш цялото ви същество експлоадира от удоволствие."

Струва си да опитате, нали?

Още по етикети

секс , любов , душа
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser