Преминете към основното съдържание

Всичко, което трябва да знаете за ретроградния Марс 2020

Планетарният бог на войната увеличава астрологичното си влияние

Планетата Марс неслучайно е кръстена на древния римски бог на войната. Според астролозите тя контролира човешкия гняв, его и желание. Затова ви препоръчваме да обърнете внимание на факта, че от 9 септември Червената планета се превърна в ретроградна - което се случи за първи път през последните две години и половина. И това се случва в Овен - зодиакалната „къща“ на тази планета; решителен и страстен знак. Това означава, че можем да очакваме много драми и огнен хаос. Освен това, за разлика от нелюбимия, но все още бързо движещ се Меркурий, Марс ще остане ретрограден цели два месеца - от 9 септември до 13 ноември 2020 г.

Затегнете коланите! Предстоят сътресения! Опитайте се да останете хладнокръвни през следващите няколко месеца, тъй като въздействието на това движение ще бъде интензивно през целия този период.

Какво означава ретрограден Марс 2020?

Тъй като Марс е по-близо от другите планети до Земята, когато се превърне в ретрограден, всяка една зодия усеща гнева му. Ниските енергийни нива, липсата на сексуално влечение, пламтящ гняв и задушаващи страсти са само част от „класическите признаци“.

Опитайте се да бъдете снизходителни и да се разбирате с другите и не се съдете прекалено строго по време на този преход - това е труден момент за всички. Научете се да управлявате гнева си!

За съжаление ще видим много агресия и ярост по света през този цикъл, особено през втората половина на септември - октомври. Политиката ще играе ключова роля в този процес.

Щом обаче ретроградният Марс 2020 през ноември „се върне в орбитата си“, ситуацията ще започне да се успокоява и ще имаме безпрецедентен период на просперитет. Нуждата от мир в целия свят ще бъде усетена много силно. Всички сме уморени от прилива на адреналин! Време е да изпълним всички планове, които мислим и преразглеждаме през последните няколко месеца.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser