Преминете към основното съдържание

„Всъщност имам не две, а пет деца“

Принц Хари направи неочаквано признание.

Времето на траур за Елизабет II отмина. Членовете на кралското семейство се завърнаха към работните си задължения и към своите „местообитания“. Още на следващия ден след погребението на Нейно Величество принц Хари и Меган Маркъл побързаха да се върнат в „родните“ си САЩ, където ги чакаха децата им Арчи и Лилибет. Седмица по-късно двойката бе забелязана на музикален концерт - те се държаха за ръце, пееха, танцуваха и сякаш се забавляваха истински.

Първата официална поява на принц Хари беше чрез видео разговор с британски поданици и подопечни от неговата фондация WellChild. Организацията дава възможност децата с тежки здравословни проблеми да бъдат обгрижвани по възможност вкъщи, а не в болница.

Хари и Меган трябваше да присъстват на 8 септември на гала вечерта на фондацията, но посещението на двойката беше отменено в последния момент поради смъртта на кралицата.

По време на нова, този път виртуална среща с едно от семействата, Хари разказа как са собствените му деца. „Арчи винаги е зает с нещо, а Лили просто се учи как да използва гласа си, което е толкова готино“, каза той. И тогава, чувайки гласа на едно от четиригодишните деца, той изведнъж възкликна: „Боже, ти говориш точно като моя син Арчи ... Имаш същия пронизителен, тънък глас. Обичам го толкова много!". При разговор с малкото момиченце на семейството Хари разказа, че любимата играчка на Арчи е жираф, който се казва Джералд.

По време на разговорите, които продължиха общо около 40 минути, Хари разказа и колко шумна е къщата му "с пет деца". Тези думи стъписаха събеседниците му. Пет деца?

Принцът побърза да обясни, че има предвид двете си деца и тримата си домашни любимци, които „смята за пълноправни членове на семейството“. „Имам черен лабрадор на име Пула, спасено гонче на име Гай и още едно куче, което току-що осиновихме, Миа. И тримата гонят катерици и ни създават куп проблеми всеки ден. Но пък ни подкрепят емоционално на 100% и ни зареждат с енергия.“

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser