Преминете към основното съдържание

Втори шанс! Бен Афлек и Дженифър Гарнър ще спасяват брака си

Двойката ходи на семеен терапевт
Бен и Дженифър са усмихнати
Бен и Дженифър са усмихнати © FameFlynet

Изглежда Бен Афлек и Дженифър Гарнър са решили все пак да направят опит да спасят брака си, след като папараци ги уловиха в популярен център за семейни терапевти.

Актьорите пристигнаха поотделно в сградата, като Джен влезе през главния вход, а Бен - през задния. След няколкочасова консултация обаче си тръгнаха заедно. По-късно през деня пък двойката беше уловена да излиза от семейния им дом, а усмивките не паднаха от лицата им.

Изглежда разговорът със семейния терапевт е довел до положителни резултати и доскоро непримиримата Дженифър е преосмислила решението си да подаде молба за развод.

Съпрузите се настаниха в автомобила на Бен и отпрашиха в неизвестна посока, като нямаше и следа от трите им деца. Изглежда те са решили да прекарат малко време насаме.

Новината, че Бен Афлек и Дженифър Гарнър са решили да сложат край на брака си шокира феновете им, тъй като двойката изглеждаше като перфектното семейство. Малко по-късно пък излезе новината, че актрисата подозира съпруга си в афера с вече бившата им бавачка Кристина. 

© Splash, Бавачката Кристина, която разби брака на Бен и Дженифър

Текст: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser