Преминете към основното съдържание

Вторник е щастливият ден на Овена и Скорпиона

Марс е покровителят на втория ден от седмицата
© iStock

Марс влияе благоприятно в този ден на всичко свързано с работата. Всички ваши сили във вторник трябва да бъдат насочени към работата, в противен случай тази енергия се натрупва и води до агресия. Въпреки това, запасът на вашата вътрешна батерия изглежда е неограничен и тази излишна енергия може да доведе до нежелателно изразяване на емоции. Помислете добре, преди да кажете нещо нараняващо.

Марс се отдава на два знака - Овена и Скорпиона, които във вторник се чувстват особено спокойни в позицията на главните герои.


КАКВО ОБИЧАТ ДА ОБЛИЧАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗОДИЯ СКОРПИОН?


Тази планета, независимо от знака на зодиака, предлага на всеки да се отърве от излишните емоции в живота. С цялата си решителност изхвърляме всичките досадни, стари неща, които са далеч от целите ни. 

Във вторник е добре Овенът да се погрижи за здравето си като наблегне на очите и зъбите, докато Скорпионът е добре да се погрижи за стомашните си проблеми.

Планетата на войната предразполага към агресивни мисли, така че внимавайте във вторник да не "избухвате" без причина. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser