Преминете към основното съдържание

Мъже, върнете обратно в гардероба кожените панталони

Любимите на всички мъже кожени панталони и якета са тренд и през есен-зима 2016
© IMaxTree

Когато стане на въпрос за мъжка мода, трудно утвърдени трендове дават шанс на ексцентрични и новаторски решения. Може би главната причина е, че мъжете са традиционалисти и трудно се разделят с нещо, което е било модерно преди няколко години и се утвърдило като характерен мъжки тренд.

За това и повечето дизайнери гледат да не излизат от рамките на стандартното, макар и всяка година да предлагат различни модели и комбинации, но с познати материи и цветове.

Тази есен обръщаме внимание отново на кожените дрехи и по-точно на кожените панталони. Рокерската гилдия от години е верен фен на кожените панталони и якета и освен на мотора, рокерите обичат да вкарват кожата и в ежедневието си.

Ние ви препоръчваме да обърнете внимание на дрехите, изработени от еко кожа. Първо, тя опазва животните на планетата ни и също така е в пъти по-евтина. Така можете да се сдобиете с изцяло нова кожена визия на достъпна цена. В противен случай пригответе солидна сума, тъй като естествените материи струват скъпо. 

Комбинирайте кожените си панталони с вълнен пуловер, изчистени тениски или с други кожени дрехи. Добавете като аксесоар кожена раница и кубинки, за да изглеждате напълно тренди в новия си облик.  

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser