Преминете към основното съдържание

Въздушна възглавница за лицето

Само натиснете леко и това е!

Защо жените държат толкова много на равномерният и естествен тен? Той им дава увереност и самочувствие. С времето към високите изисквания за продукт, който да им осигури тази доза самочувствие, се прибавиха и бързина в нанасянето и условието резултатът да бъде незабележим, но с преобразяваща сила.

Lancome представя своя версия на всичко това с името Miracle Cushion. Този продукт обединява в себе си функциите на флуид, BB крем и компактна пудра. "Въздушната възглавница" (cushion) е измислена в Корея още през 2008 г. и популярността й расте все още. Представете си всички качества, заради които обичаме ВВ крема, вложени в тонално средство във вид на компактна пудра и с лека текстура!

Основната характеристика на Miracle Cushion е начинът на нанасяне. В прекрасната кутийка с нежния знак на Teint Miracle се намира херметически затворена гъба, мека и пружинираща. Тя е напоена с доза лек флуид, който се отделя при нежен натиск. При нанасяне възглавничката обезпечава необходимата хидратация и леко охлажда кожата. В списъка със съставките влиза и екстракт от борови иглички, който спомага за борбата с пигментацията, както и SPF филтри, без които от години е критерий за всеки отличен козметичен продукт.

Според техниката на нанасянето възглавничката Miracle Cushion може да се изпозлва като основа за грим, като BB или CC крем, или като фон дьо тен. Добра новина е, че като свърши, кутийката може да се напълни отново.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser