Преминете към основното съдържание

Възраждат легендарните Sacher Séparées в хотел Sacher Wien

Хотелът отново е готов да приема гости!

Животът постепенно се връща в нормалния си ход и е време да планираме предстоящата отпуска. Много хотели отново отвориха врати и са готови да посрещат гости, спазвайки необходимите правила за безопасност. Хотел Sacher, който е разположен в сърцето на Виена, точно зад Виенската държавна опера, има специално предложение – връщане на легендарните Sacher Séparées. В най-скоро време всички стаи и апартаменти ще се превърнат в 152 мини ресторанта, които можете да посетите, без да преспивате в хотела.

Вече всеки може да прекара известно време във Vienna Philharmonic Suite и да се полюбува на фантастичната гледка към Операта, или пък в наскоро реновирания Madame Butterfly Suite. А можете и да ангажирате една от стаите с тераси, от които се разкрива умопомрачителна гледка към Виена. Но в коя точно стая ще попаднете остава тайна до момента на пристигането и регистрацията ви.

В едно сепаре могат да се настанят четирима възрастни и две деца за три часа. Гостите ще имат на разположение личен иконом, който ще им предложи ястия на шеф-готвача Маркус Крен, сред които, разбира се, и парче автентична торта Захер.

Sacher Séparées ще са отворени до края на юни, а резервация трябва да се направи не по-късно от 24 часа преди посещението.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser