Преминете към основното съдържание

We All Write на празни стени

Втора изложба на съвременно градско изкуство в галерия „Червената точка“
© STERN

Всички те са добре само когато рисуват и пишат, пресъздавайки градското пространство.

Превърнаха един цял град в галерия през лятото и сега се опълчват на зимата със сборна изложба. Това са художниците от фестивала We All Write, които не обичат празни стени. Те са едни от най-популярните и актуални стрийт художници от страната и чужбина. Опитомили десетки пространства през лятото, сега художниците от фестивала представят свои студийни творби на закрито.

От 25 януари до 10 февруари „Червената точка“ ще събере техни 34 творби, създадени в ателиетата им.

Сборната изложба на арт общността от фестивала в Ахтопол е дело на кураторите от 140 Ideas / One for all ideas, които също творят активно и са част от креативната прослойка на графити артистите в България.

„Червената точка“ събира млади графити художници за втори път. Ако си спомняте проекта „Без скеле“, ще откриете своите фаворити и в тази изложба, но сега селекцията е допълнена с чуждестранни автори и обединява художниците с общо преживяване.

© Ivaylo Alexandrov

Участниците тази година са:

ALEKSI IVANOV; ARSEK; CORTE /ES/; DARK /Pyrotechnix Crew/; ERASE /Erase/; ESTEO /Autline/; GLOW; JAHONE; JASIR; JERMAIN; KONTE; MILU CORRECH (AR) /Milu Correch/; MODER; MOUSE; NELY; NESK; OSCAR; OZONE /Ozone Cms/; PHAMEUX /Phameux Clear Minded/; RAGS /Filthy Rags/; RAVEO; RUSTWO; SPIT; STAFO; STEN; STERN; SUNSHINERS /SUNSHINERS/; SVE; TASK /Taskore/; TRETZE /ES/ /Tretze/; XPOME; YETO

Портфолиото им е в сферата на съвременна стенопис, графити, стрийт арт, калиграфия и илюстрация. В галерията те ще изложат платна, графики и пластики, както и авторски принтове, пренасяйки свободата на градското изкуство в галерийно пространство.

Откриването е на 25 януари от 19 часа, а представянето пред медии е планирано от 18 часа на същия ден. Заповядайте!Всички те са добре само когато рисуват и пишат, пресъздавайки градското пространство. Превърнаха един цял град в галерия през лятото и сега се опълчват на зимата със сборна изложба. Това са художниците от фестивала We All Write , които не обичат празни стени. Те са едни от най-популярните и актуални стрийт художници от страната и чужбина. Опитомили десетки пространства през лятото, сега художниците от фестивала представят свои студийни творби на закрито.

От 25 януари до 10 февруари „Червената точка“ ще събере техни 34 творби, създадени в ателиетата им. Сборната изложба на арт общността от фестивала в Ахтопол е дело на кураторите от 140 Ideas / One for all ideas, които също творят активно и са част от креативната прослойка на графити артистите в България.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser