Преминете към основното съдържание

Ягоди, салата и канелени рулца: бременната Джиджи Хадид разказа как се храни

Супермоделът, който обича да готви, разкрива традиционното си меню

Няколко месеца преди обявяването на карантината и самоизолацията в Америка, следвайки останалия свят, Джиджи Хадид замина за огромното ранчо на семейството си в Пенсилвания. Именно тук, във фермата, супермоделът прекарва по-голямата част от бременността си. Дълго време Джиджи не влизаше в социалните мрежи и се подложи на дигитален детокс, но в последните седмици отново започна да споделя снимки от ежедневието си.

Поредният пост на модела е посветен на невероятната й диета за бременни жени. Джиджи разкри, че яде прясно набрани ягоди от градината и редовно си приготвя вкусни летни салати. Включително любимото й „Капрезе“ - с домати, моцарела и сос от песто.

Красавицата, която е страстен готвач, направи и домашно вегетарианско суши от авокадо и бели чушки, но без сурова риба.

Но определено най-голям фурор сред феновете й предизвикаха невероятните канелени рулца на Джиджи. И супермоделите знаят как да си угаждат!!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser