Преминете към основното съдържание

YSL завладя Френското посолство в София

И причината за това бе лансирането на новия аромат на марката - LIBRE

Френското посолство не е място, на което всеки може да влезе, а още по-малко да направи събитие. Но това на важи за марка като YSL - символ на лукс и на онзи знаменит френски шик, към който всички се стремим. Символ и на свободата! И именно затова не се сещаме за по-подходящо място марката да представи новия си аромат LIBRE - ухание, което ще ви предизвика да бъдете свободни и да се влюбите още по-силно в живота. 

Специално за събитието няколко зали от Посолството бяха декорирани не само за да представят идеята на новия аромат, но и да ни напомнят за гениалния Ив Сен Лоран и незабравимото наследство, което той оставя в модата и красотата.


МУЗИТЕ НА YSL ПРЕЗ ГОДИНИТЕ


Разбира се, домакин на събитието бе Н. Пр. г-жа Флоранс Робин, която пое Посолството на Франция у нас само преди няколко месеца, а и е едва втората жена, която застава начело на дипломатическото представителство на страната у нас. Тя приветства гостите на събитието и не пропусна да остави своето послание на стената, на която от YSL предизвикаха всеки да довърши изречението I am free to be... 

А самият LIBRE е може би най-красивият аромат тази година. Не само като флакон, но и като ухание. В него се преплитат доста контрастиращи нотки, сред които лавандула, цитруси, амбър и ванилия. Препоръчваме да усетите аромата върху собствената си кожа и ще се влюбите!

Лицето на LIBRE е самата Дуа Липа, която засне невероятно красива рекламна кампания, за да представи посланието на аромата и усещането за свобода, което той ни дава. 

В галерията сме подбрали и още снимки от това незабравимо събитие. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser