Преминете към основното съдържание

За да имате коремна преса като на Джиджи Хадид...

...не е достатъчно само да спортувате

По време на модното шоу за представяне на колекцията Tommy x Gigi топмоделът Джиджи Хадид откри ревюто, което само по себе си беше достатъчна новина. Но веднага след това коремната преса на Джиджи, по която не личеше нито една излишна мазнина, прикова множество завистливи погледи.

Буквално преди месец Джиджи мина по подиума по бельо в ревюто на Victoria's Secret и все пак тогава, макар и да забелязахме, че е отслабнала, не видяхме този релеф по корема й. Е, преди дни той блесна в пълния си блясък.

За да постигнат такъв резултат, много жени се подлагат на изтощителни упражнения за централните и странични коремни мускули. Всъщност да премахнете мазнините от коремната преса може с помощта на бокс, крос, бързо ходене в гората, дори танци. Да отслабнете локално, само в зоната на корема, въпреки митовете, е невъзможно. Тайната за изгарянето на мазнините е в кислорода – колко повече мускули са задействани, толкова повече кислород ще постъпи за тази реакция.

Правилото „по-бързо, по-добре“ също не работи. Не трябва да тренирате до загуба на съзнание, или да тичате на максимална скорост на пътеката до изнемогване. Бързо ходене също е добре. Най-голяма ефективност тренировката има в средната си зона на интензивност и дори в ниската. Именно във високата интензивност тялото започва да изгаря собствените си мускулни натрупвания.

Друго задължително условия за тренировките за коремна преса са редовните тренировки – само след два месеца ще имате отлични резултати. И само, ако в този случай релефът не ви е достатъчен, трябва да включите и редовните коремни преси. Разбира се, никой не е казал, че е забранено да правите коремни преси веднага след кроса. Но не забравяйте, че само коремните преси няма да премахнат естествените за жените мазнини в областта на корема.

Бела Хадид и Джиджи Хадид

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser