Преминете към основното съдържание

За да имате прическата от подиума...

...подарете на косата си Phytokeratine Extreme

Лятото е сезон, в който здравата и блестяща коса е поставена всеки ден на изпитание - слънце, пясък, вода, сол, хлор, замърсявания, стилизанти. Това не е причина да не изглеждате с коса като от подиума.

За една от любимите ни прически – опашка на тила като в ревюто на Viktor & Rolf – трябва да имате копринено мека и гладка коса, с блясък и сила. Гладката опашка е идеална прическа за деня, но и за вечерта. Тази година е ниско на тила, но това превръща прическата в по-луксозна. За тази визия ви трябва идеално гладка коса. За целта са ви необходими и точните продукти. Препоръчваме серията за увредена и склонна към накъсване суха коса Phytokeratine Extreme на Phyto.

Продуктите от серията Phytokeratine Extreme – шампоан, маска и възстановяващ крем – разпознават идеално нуждите на косата през лятото. 95% от съставките в продуктите от серията са от естествен произход, а ароматът на зелени треви и плодови нотки създава неповторимо СПА изживяване.

Серия продукти за възстановяване на коса Phytokeratine Extreme на Phyto

Шампоанът с нежна текстура, с екстракт от божур и комбинация от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой и заздравява увредената коса. Маската я регенерира, благодарение на масло от бурити. Възстановяващ крем незабавно подхранва и възстановява в дълбочина силно увредената коса. Екстракт от грудка на хикама носи изглаждащо действие и възстановява блясъка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser