Преминете към основното съдържание

За дълъг и щастлив живот пийте шампанско!

Взимаме пример от 108-годишната Дороти
© getty

Здравословно хранене? Безкрайни часове във фитнеса? Забравете за всичко това и просто се насочете към местния магазин и се снабдете с бутилка пенливо вино!

Изглежда, че това е тайната на родената през 1911 г. жителка на дома Southlands в Харогейт - Дороти Флауърс, която наскоро отпразнува 108-ия си рожден ден. Тя приписва дълголетието си на пиенето на шампанско и на любовта си към конните надбягвания.

„Дороти обича да се социализира и ни прави компания всеки ден на рецепцията. Толкова често е тук, че си има свое собствено чекмедже, което е пълно с шоколадови бонбони“, споделя Хелън Болинджър, мениджър на дома Southlands пред Yahoo Style UK.

„Нейната истинска тайна за дълголетие обаче трябва да е шампанското. Това е единственото нещо, което виждаме да изпива докрай“, добавя Болънджър.

Медията отбелязва, че за рождения си ден Дороти е получила 654 картички от цял ​​свят и разбира се, множество бутилки шампанско.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser