Преминете към основното съдържание

За изтощената ми от боядисване коса, с любов

Професионалната грижа за коса е възможно да е винаги под ръка

Чувала съм много истории за момичета, които излизат със сълзи в очите от фризьорския салон. Винаги са ми се стрували прекалено драматични, докато не ми се случи същото преди няколко дни. 

Като човек, който обича експериментите и промените във визиите съм си сменяла цвета на косата не малко пъти. Сега с бавни и сигурни стъпки бях тръгнала от естесвения си тъмнокафяв оттенък към тъмнорус цвят. Беше ми останало само едно боядисване, за да стигна до желания оттенък за планираната месеци по-рано почивка. Докато не се случи невъзможното. 

За последното си боядисване се доверих на фризьор, който и преди се е справял с нюансите, на които съм искала да заложа, но този път явно звездите не бяха на наша страна.

Влязох в салона с изискването за два тона по-светла коса, но излязох с два тона по-тъмна. Цял ден се разхождах със сив облак над главата, защото това ме върна няколко стъпки назад за постигането на визията, която бях планирала за лятото. 

За да поправя тази грешка, реших сама да поема нещата в свои ръце. За да поправя тази грешка косата ми трябваше да преживее още няколко боядисвания. Сега съм с мек карамелен цвят на косата, но пък самият косъм е стигнал до предела на своите сили от третирането с бои.

ПРОФЕСИОНАЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ L'ORÉAL PROFESSIONNEL

За да поправя щетата, която си нанесох се доверих на професионалистите в златни бутилки - серията Absolut Repair Gold на L'Oreal Professionnel. 

СТЪПКА ПО СТЪПКА

Равномерно нанасям на влажна коса. Изплаквам. 

Инфузираната със златна киноа и пшеничен протеин, професионалната формула на шампоана незабавно почисти увредената ми коса, като същевременно я направи лека и мека с невероятен блясък, без утежняване.

Въпреки, че действието на шампоана е осезаемо, в комбинация с балсама и маската, косата ми стана още по-блестяща и гладка.

Вече на измита и подсушена с кърпа коса нанасям маската Absolut Repair Gold. Златната ѝ гелообразна текстура е обогатена със съставки за усъвършенстване на повърхността на косъма. И мога да гарантирам, че не оставят следи от златните частици след измиване.

ГРИЖА БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 

Приключвам процедурата за съживяване на увредената ми коса с разкрасяващия спрей със златна киноа и пшеничен протеин за перфектна визия. Тя е със златна кремообразна структура, а освен това е обогатена на съставки за усъвършенстване на повърхността на косъма. Спреят от серията Absolut Repair Gold моментално преобразява косата и я предпазва от допълнителни фактори, които могат да увредат косъма. 

Той подхранва, изглажда, намалява накъсването на косата, улеснява разплитането на косата, прави я лесна за оформяне и има анти-фриз ефект. Подходящ e и при използването топлинни уреди, тъй като защитава косъма от топлина до 230°C. 

Нанасям на измита, влажна коса, преди оформяне. Косата ми е естествено права и я изсушавам леко със сешар.

Сега с блесяща коса и с цвета, за който се борех толкова време се отправям към плажните приключения.  

Обновената серия Absolut Repair Gold ще откриете във фризьорските салони L'Oréal Professionnel.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser