Преминете към основното съдържание

За какво е благодарен Марк Зукърбърг?

Двамата със съпругата му скоро ще се радват на първото си дете
Марк с Присила и семейството си
Марк с Присила и семейството си © instagram/ Ани Лейбовиц

Създателят на социалната мрежа Facebook - Марк Зукърбърг, сподели с феновете си прекрасна семейна снимка, дело на известната фотографка Ани Лейбовиц, с която отбеляза Деня на благодарността.

На кадъра Марк и бременната му съпруга Присила са в компанията на родителите на младия милиардер - Едуард и Карен, и на сестра му Ариел.

„С Присила имаме много за каквото да благодарим на този Ден на благодарността и семейството е на първо място. Това е важна година за нашето малко семейство и сме изпълнени с надежда за това, което ни очаква занапред. Нямам търпение да споделя със семейството ми новите ни общи моменти“, беше посланието на Марк към кадъра. На фотоса той е прегърнал бременната си половинка.

Безспорно най-важното нещо в живота на Марк е на път да се случи - двамата с Присила съвсем скоро ще се радват на първото си дете. Милиардерът обяви щастливата новина, че ще става баща на момиче, през юли тази година. Зачеването на малката обаче се оказа доста трудно. За последните две години съпругата му е претърпяла три спонтанни аборта. Това разкри самият Зукърбърг в личния си профил във facebook.

Повечето хора не обсъждат спонтанните аборти, защото се притесняват, че това ще им се отрази негативно, сякаш са дефектни или са направили нещо, което да им го причини. Но в днешния свят с развити комуникации обсъждането на тези въпроси не ни раздалечава, а ни събира. Създава разбиране и толерантност и ни дава надежда“, написа тогава той. „Добрите новини са, че бременността е напреднала достатъчно и рискът от загуба на плода е малък, така че сме много обнадеждени.“

© Instagram, Марк и Присила

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser