Преминете към основното съдържание

За най-смелите! Змийски принт за провокативна пролетна визия

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес ви представяме стайлинг идеи, подходящи за най-смелите от вас, които искат да разнообразят пролетната си визия с доза провокация и змийски принт. Водим ви навътре в джунглата с екстравагантните модни находки, дело на Angel Chen, Celine, Dolce&Gabbana, Versace... Те ни разходиха по подиума и ни изпратиха на вълнуващо тропическо приключение.

Змийският принт се нарежда в топ класациите ни след леопардовия и зебрата. Видяхме го под формата на секси поли, стилни панталони, предизвикателен къс топ, феерична рокля, дори и бански костюми, които нямаме търпение да пробваме на плажа. Десенът ни впечатли с елегантност и стилно луксозно излъчване. Ако още не сте се сдобили с поне една такава находка, след като магазините отворят, го направете.

Една от любимите ни визии е по идея на Dolce&Gabbana. Брандът комбинира кожена пола в оранжево, със змийски принт, точно като обувките и чантата, и топ с тропически мотиви. Нямаме търпение карантината да свърши и да откраднем някоя от идеите на дизайнерите, за да разнообразим ежедневния си стайлинг.

Ако се чудите какво да правите вкъщи, потърсете в гардероба някоя екзотична модна находка и си организирайте домашно модно ревю със семейството ви. Галерията ни ще ви вдъхнови да експериментирате и да бъдете смели в избора си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser