Преминете към основното съдържание

За първи път Mango дефилира на Met Gala

Испанската марка създаде ексклузивен дизайн за своя посланик София Санчес де Бетак
© Getty

Mango присъства на най-важното събитие в света на модата създавайки изключителна рокля за София Санчес де Бетак, посланик на марката. Моделът въплъщава находчивостта и екстравагантността, дефинирани от темата „Камп: бележки по модата“.

Забавна естетика, която марката интерпретира като плод в най-колоритния му вид: поразителни тонове, специално създадени материи, характерни обеми, детайлни щрихи от аксесоари и особена чувствителност с доза театрален привкус.

Илюстрации на роклите за червения килим и за афтър партито създадени от Дейвид Даунтън

За да бъде създаден този ексклузивен дизайн, София Санчес де Бетак, се присъединява към стилиста Мими Кътрел и дизайнерския екип на Mango . „Това е много важен момент за Mango. С такива проекти ние искаме да вдъхновим нашите клиенти, да им покажем една друга страна на марката, да им представим нови преживявания и да ги направим част от историческите моменти на фирмата ”, казва Ян Ривера, Mango Image Director.

В допълнение към модела, носен от София на червения килим, марката пуска капсулна колекция вдъхновена от темата на тазгодишната Meta Gala, която може да откриете от 3 юни на mango.com

 

Още по етикети

колекция , Met Gala , Mango , 2019
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser