Преминете към основното съдържание

За първи път Saint Laurent представи новата си мъжка колекция в Ню Йорк

До момента емблематичният френски бранд беше неразделен с модния подиум в Париж, но Антъни Вакарело реши да сложи край на това

Преди броени часове Saint Laurent направи своя дебют на модния подиум в Ню Йорк, като представи новата си мъжка колекция за сезон пролет-лято 2019.

И въпреки, че Антъни Вакарело реши да пренесе ревюто си отвъд океана, той ясно показа, че не е забравил, че работи за една от най-емблематичните френски марки, като избра най-френската част от американската иконография за фон на ревюто, а именно Статуята на Свободата. Тя е знакова за историята на САЩ и е подарък от Франция за Америка като символ на приятелството между двете нации и бележи стогодишнината от независимостта на Съединените американски щати. 

А характерният почерк на Вакарело се усещаше във всеки един модел, който мина по подиума. Моделите са дръзки, но и класически, а в тях се преплитат изобилие от кожа, кадифе, бродерия и деним.

Вижте всички модели от ревюто, като разгледте галерията от снимки:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser