Преминете към основното съдържание

За страстни летни моменти заложете на червено

Дайте старт на най-жарките месеци с бански, обагрен в алено
© iStock

Толкова много е казано за червеното в модата, за жената в червена рокля и за любовта на дизайнерите към този цвят!

„Червеното е най-добрият цвят. Той е подходящ за всяка жена, просто трябва да помните, че съществуват 30 различни нюанса на червеното.“

Това заявява Валентино Гаравани, дизайнерът, който превърна червената вечерна рокля в свой запазен знак. Но лайтмотивът на лятната сцена определено са банските. Сред цялото разнообразие от модели и конструкции, защо да не направите летящ старт с бански в червено?

Нима някой може да забрави момичетата от хитовия през 90-те сериал „Спасители на плажа“? Ясно е, че ако заложите на този колорит, няма как да останете незабелязани. А най-хубавото е, че марките за бански предлагат модели, които не се ограничават до определена стилистика: цели, от две части, асиметрични, с романтични къдри, със смели разрези, висока талия... има по нещо за всеки.

Модните тенденции са като рог на изобилието. За да не се изгубите и за да не допуснете грешка, ви предлагаме най-лесния и бърз начин да яхнете гребена на модната вълна. Специалното издание ELLE колекции е събрало най-доброто от четирите столици на модата. Сега можете да го откриете заедно със световния бестселър на Джени Огдън „Капка в океана“, без промяна в цената от 20 лв. Защото знаем, че няма нищо по-вълнуващо от приказния свят на модата, книгата с интригуващ сюжет в ръцете на жена с червен бански и... епилога на лятото оставяме да напишете вие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser