Преминете към основното съдържание

Забраняват на Сандра Бълок да се омъжва за гаджето си

От няколко месеца актрисата е гадже с Браян Рандал
Сандра и Браян
Сандра и Браян © Splash

Един от най-близките приятели на Сандра Бълок буквално й е забранил да се омъжва за новото й гадже Браян Рандал, след като актрисата му споделила намеренията си да застане за втори път пред олтара. 

Джералдин Филпи, 81-годишен бивш учител на брюнетката, когото тя определя като свой ментор, разказа пред американско списание, че е посъветвал любимката си да премисли идеята си да стане законна съпруга на фотографа. 

„Не мисля, че тя трябва да се омъжва за Браян“, казал Филпи, като по думите му тъмното минало на Рандал ясно показва, че той не отговаря на идеала за съпруг и най-вероятно ще остави актрисата с разбито сърце, така, както го направи бившият й съпруг Джеси, който беше уличен в куп изневери. 

Според учителят, майката на Санди, която през 2000 г. почина от рак, също като него не би се съгласила момичето й да рискува с втори лош избор на съпруг. В миналото Рандал не веднъж е бил арестуван за употреба на дрога.

Ако все пак Бълок реши да не се вслуша в думите на близките си, със сигурност адвокатският й екип ще се постарае да изготви стриктен предбрачен договор, от който да стане ясно, че Браян няма да има претенции към парите й при евентуален развод. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser