Преминете към основното съдържание

Забраниха да се съобщава какви марки дрехи носи Кейт Мидълтън

Дворецът Кенсингтън въведе нови правила.

На служителите вече е забранено да разкриват подробности за тоалетите на Кейт Мидълтън, тъй като се отделя твърде много медийно внимание на това, което херцогинята носи. Това предизвиква недоволство в двореца.

Доскоро служителите винаги оповестяваха публично подробности за тоалета на новата принцеса на Уелс за всеки официален повод, с изключение на по-неформалните, като посещение на ферми или градини, където тя носи ежедневни дрехи.

Но сега подобна информация ще бъде отказвана, освен ако не става въпрос за изключително важно и бляскаво събитие - филмова премиера или държавно посещение, където Кейт „използва модната дипломация“, като носи дрехи, произведени в страната домакин.

Асистентите на Кейт казват, че модните експерти обикновено успяват бързо да идентифицират самите дизайнери, но служителите на двореца вече няма да потвърждават или отричат официално информацията.

Кейт е известна с това, че често смесва по-достъпни брандове с дизайнерски марки. Любимите й магазини от масовия пазар включват Zara, Mango и Accessorize. Тоалетите на съпругата на принц Уилям неизменно предизвикват фурор - понякога нещата, в които тя се появява на публично място, се разпродават за броени часове.

През 2022 г. бъдещата кралица оглави класацията на най-стилно облечените жени според британското списание Tatler. Там Кейт беше описана като "суверенна суперзвезда". По-рано тази година главният редактор на британския Vogue Едуард Енинфул похвали Кейт, че „вдъхновява хората със стила си“ и отбеляза, че по отношение на личния стил Кейт е израснала много през годините в кралското семейство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser