Преминете към основното съдържание

Зад волана на Mercedes-Benz още днес

В Sofia Ring Mall

Какво е усещането да си зад волана на Mercedes-Benz, можете да разберете много лесно и дори веднага. Нужно е само да посетите новооткрития обект на германския бранд у нас. Ще го откриете в Sofia Ring Mall, където благодарение на изцяло нова за региона концепция всеки посетител има възможност не само да види света на Mercedes-Benz отблизо, но на практика и да го изживее.

Силвър Стар – генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България, проектира и реализира новата локация по начин, който скъсява максимално дистанцията между продуктите на марката и нейните любители. Обектът се отличава със собствен стил и модерен дизайн, като комбинира на едно място премиум автомобили и богата лайфстайл колекция от аксесоари.

За тестово шофиране всеки ден от седмицата на разположение на желаещите ще са 10 демонстрационни автомобила, в това число най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, любимите E-class и CLA, както и SUV лидерите GLE, GLC и GLS. Тази представителна колекция ще се актуализира с течение на времето с нови модели. Всякаква информация относно продуктовата гама и характеристики на автомобилите ще може да бъде получена от екипа консултанти в обекта.

И накрая, но не по важност, лайфстайл селекцията, подбрана специално за тази нова локация, включва повече от 200 вида аксесоари. Сред тях откриваме дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници, дори велосипеди. Допълнително ще има опция за избор и поръчка от още над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser