Преминете към основното съдържание

Задължителни за есента на 2016-та са екстра тъмните устни

Без значение от цвета
Dior AW16/17
Dior AW16/17 © ImaxTree

Една от най-трудните, но едновременно и най-утилитарни тенденции са екстремно тъмните устни, които видяхме по време на седмиците на модата за сезон есен-зима 2016/2017. Грим артистите използваха всякакви цветове, за да акцентират върху устните, но в техния ултратъмен вариант.

На подиума моделите на Christian Dior, Rodarte и Marni се появяваха с оттенък на зряла слива върху устните си. Екстравагантните образи на Marc Jacobs бяха допълнени с с цвят горещ шоколад върху устните, Mary Katrantzou разходи модели с цвят на устните сочна вишна, а бордо бяха избрали Max Mara, Bottega Veneta и Louis Vuitton. Този, който не се изплаши от черното, разбира се, беше Yohji Yamamoto.

Най-смелият цвят върху устните видяхме в ревюто на Fendi – тъмнозелен, който едва балансираше с черни очертания.

© ImaxTree, Rodaret AW16/17

Може да минете от „тъмната страна“, но само ако знаете правилата. Тъмният цвят на устните са не само ефектен трик, но и голяма отговорност. Най-малкото несъвършенство на контура става особено очевидно, ето защо без молива за устни в същия цвят като червилото, няма да минете. Нанасяйте подобен цвят червило най-добре върху фиксираща база за устни.

Ултратъмни устни за есен 2016

Галерия

Ултратъмни устни за есен 2016

Снимки: ImaxTree

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser