Преминете към основното съдържание

Загадъчната Бийонсе избра ELLE, за да разкрие подробности за живота си

Звездата засне ексклузивна фотосесия и корица за българското издание
© PAOLA KUDACKI

23 януари е обикновен ден за Бийонсе.

Списъкът със задачи:

- Представяне на нова спортна линия в Айви Парк

- Лансиране на нов музикален лейбъл

- Подготовка за „Супербоул“

- Довършителна работа по топ секретното видео на Formation

- Екипиране за световното турне

Когато Run The World е твоят бизнес план, денят ти започва рано. Точно в 5 сутринта. Бийонсе Жизел Ноулс Картър пристига в „Мимода“ – празно студио в централен Лос Анджелис, чиито огледала по стените отразяват образа, който е дошла да представи: атлетичен, облечен в бял пуловер и бяло яке, без аксесоари и дори без обувки, с коса, оформена като корона от къдрици ала „Мръсни танци“. Жена, която е тук, за да върши работа. Заобиколена от трио танцьорки, които са с нея от години, тя репетира на забавен каданс за пред камерата танцовите стъпки, които в последствие виждаме в клипа на песента й Formation. На други кадри изпълнителката е сама, спокойна и овладяна, взираща се право в обектива, без да мигне нито веднъж. Атмосферата е приятна, весела, тъй като Бийонсе и танцьорките се шегуват и смеят. Но не се заблуждавайте: това е стриктно менажирано участие.

©  PAOLA KUDACKI

Така започва разказът за живота и кариерата на Бойонсе, който тя избра да сподели ексклузивно на страниците на ELLE. Продължението и още редица интересни и неразкривани досега подробности ще узнаете в новия брой, който вече е на пазара. 

В края на краищата, на кого му трябва реклама, когато може да събере 7 милиона гледания в YouTube за 24 часа? 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser