Преминете към основното съдържание

Заменяме дебелите пуловери със стилни тениски

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Най-накрая сваляме дебелите пуловери и обличаме тениските, които са ни любимото casual облекло. Дизайнерите този сезон доказаха, че дори и на пръв поглед небрежната визия може да бъде елегантна. Освен че са сред най-удобните модни находки, тениските се откроиха и като микротенденция тази пролет. С какво най-често комбинирате тениската си, за да създадете стилен ежедневен стайлинг?

Тениската може да бъде подходяща дори и за офиса. Представете си съчетание от едноцветна тениска, пола с висока талия и стилни сандали на висок ток. Ако искаме да създадем по-небрежен стайлинг, залагаме на класическия деним и обуваме любимите си кецове, готови за разходка в парка.

Разгледайте галерията ни и се вдъхновете от идеите на Andrea Crews, Versace, Dolce&Gabbana, Akris, Andres Sarda, Alexander Wang, които трансформираха тениската в 26 елегантни визии.

Още по етикети

тренд , тениска
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser