Преминете към основното съдържание

Заменяме класическата бяла риза с цветен модел: 20 атрактивни визии от подиума

Галерия

Играта на цветове е толкова забавна, особено през лятото. Ако и на вас ви е писнало от класическата бяла риза и искате да опитате нещо по-различно, попаднали сте на правилното място, момичетата от подиума се отзоваха бързо, за да ни вдъхновят.

Има толкова много начини, по които да носим ризата си. Може да я стилизирате заедно с роклята си, като я облечете под нея, или пък да разкопчаете няколко копчета, да я завържете и да я превърнете в стилен кроп топ. Супер тренди стана и комбинирането й с широк панталон и свободно сако, а понякога и с вратовръзка - визия, вдъхновена от мъжкия гардероб.

Ризата е една от най-елегантните ни придобивки, затова често я избираме за офиса, комбинирана със сако, прав панталон или миди пола. Обикновено се спираме на бели модели, тъй като те излъчват професионализъм, изчистени са и не са натрапчиви. Днес ви предизвикваме да заложите на нещо по-смело, защо това да не бъде риза в жълто, синьо или зелено?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser