Преминете към основното съдържание

Започнаха снимките на "50 нюанса по-тъмно"

Дакота Джонсън вече е в Канада
Дакота Джонсън
Дакота Джонсън © FameFlynet

Авторката на еротичната трилогия "50 нюанса сиво" - Е.Л.Джеймс зарадва феновете на Крисчън и Анастейжа с новината, че е даден старт на снимките на втория филм "50 нюанса по-тъмно".

"Ден първи. 50 нюанса по-тъмно. Успех на всички хора от екипа", написа Ерика към кадъра, който публикува в профила си в Instagram.

Малко след като новината излезе в медийното пространство, актрисата изпълняваща главната роля Дакота Джонсън беше забелязана на летището в Канда. Именно там се снимат кадрите от еротичната лента.

© Instagram, Първи ден от снимките

Доста промени се случиха в периода между снимките на първия и втория филм. Най-важната новина е, че "50 нюанса по-тъмно" няма да бъде снимана от режисьорката на първата лента Сам Тейлър-Джонсън, а колегата й Джеймс Фоли, който е работил върху хитовия сериал "Къща от карти". До смяната се стигна, след като Сам сподели, че много трудно е работила с авторката Е.Л.Джеймс, тъй като тя постоянно се е намесвала в снимачния процес.

Междувременно стана ясно, че за ролята на бившата любовница на Крисчън Грей е избрана Ким Бейсинджър. Едно от бившите гаджета на бизнесмена-милиардер също ще се появи на екран.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser