Преминете към основното съдържание

Започнаха снимките на петия сезон на поредицата "Money Heist"/"Casa de Papel"

Почти четири месеца след излизането на четвъртия си сезон, Netflix потвърди, че популярният испански телевизионен сериал ще се завърне за своя пети сезон.

Новината за пръв път се появи в Twitter профила на Netflix и в Instagram страницата на шоуто със съобщението „обирът върви към своя край“, потвърждавайки, че пети сезон ще бъде последен. След излъчването на сезон 4 изпълнителният продуцент Алекс Пина заяви, че предстоящият финален сезон ще бъде още по-интензивен: „Прекарахме почти година, обмисляйки как да приключим шоуто. Как може да бъде хванат Професора, как да се създадат ситуации, които са необратими за много герои. В резултат войната достига най-екстремните си и дивашки нива, но това е и най-епичният и вълнуващ сезон. "

Снимките трябва да започнат този месец в Испания, Дания и Португалия, въпреки че продължаващата пандемия на може да доведе до забавяне.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser