Преминете към основното съдържание

Защо Чарлз и Камила не харесват начина, по който Кейт отглежда децата си

Според експерти има „напрежение“ между представителите на различните поколения по въпроса за възпитанието на Джордж, Луис и Шарлот

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се отнасят с голямо внимание към възпитанието на трите си деца. Те изучават и прилагат съвременни методи, внимателно подбират персонала - в продължение на много години добре обучена бавачка работи за двойката - и също така внимателно наблюдават кой и какво влияние има върху Джордж Луис и Шарлот.

В същото време експертите твърдят, че не всички членове на кралската фамилия подкрепят стила на възпитание на Кейт и Уилям.

Според кралските коментатори Джени Бонд и Том Куин бабите и дядовците по бащина линия на малките, принц Чарлз и херцогинята на Камила, не винаги са съгласни с възпитателните методи на Уилям и Катрин. И това се дължи на факта, че и двамата са много по-старомодни хора от херцозите на Кеймбридж.

В същото време самите Кейт и Уилям рядко молят Чарлз и Камила за помощ с децата. Херцогинята се доверява по-често на родителите си, Карол и Майкъл Мидълтън, за отглеждането им. „Напълно погрешно е да мислим, че Чарлз и Камила оказват влияние върху възпитанието на децата [на Уилям и Кейт]. Те са твърде старомодни“, разказа Куин пред Channel 5.

„Дори кралицата е по-модерна от Чарлз. Тя е безвременна, а Чарлз е фигура от 18-ти век ”, допълва експертът, кралският писател Клайв Ървинг, чиито думи са цитирани от Express.co.uk.

Джени Бонд вярва, че има дори „леко напрежение“ в семейството заради това, кой по-често вижда децата. „Кейт винаги се обръща за помощ и съвет към Карол или просто я кани да играе с децата.“, казва експертът.

Дори принц Уилям публично подчерта важността на своя тъст и тъща. „Не винаги мога да съм на разположение на кралското семейство. Аз имам и друго семейство - Майкъл и Карол Мидълтън, и те са много важни за мен, Кейт и нашите деца “, заяви преди време принцът в интервю. Естествено, всичко това не може да не предизвика у Камила и Чарлз известна доза ревност.

Том Куин добавя, че принц Чарлз също така е бил "шокиран и натъжен", когато е научил, че херцозите на Кеймбридж и децата са избрали Анмър Хол в Норфолк за свой провинциален дом. Факт е, че имението е на над 200 мили от резиденцията на Чарлз и Камила, Хайгроув и това пречи да виждат внуците си толкова често, колкото им се иска.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser