Преминете към основното съдържание

Защо да изберем втората ръка

В никакъв случай не бива да свързваме дрехите втора ръка с некачествени и стари модели. Дори напротив - при покупка на такава, освен че е в пъти по-евтина от новата, е и от качествен и скъп плат.

Друго голямо предимство е, че ни дава възможността да бъдем уникални и единствени, притежавайки я точно ние. Знаем за много ситуации, в които две дами се появяват с един и същи тоалет, закупен от иначе скъп бутик. Знаем също така, колко неприятно е това. Пазаруването на дрехи втора употреба се заражда в САЩ и в други страни на Запад, където дамите плащали високи цени за уникални, вече носени дрехи. Неоспорим е фактът, че много заможни дами преобразуват целият си гардероб, изхвърляйки дрехи, които са носени по веднъж или дори не са слагани. Тези дрехи могат да бъдат панталони, блузи, бюстиета, якета и други. Често те са от скъпи материи и на известни марки. Тогава е моментът да се замислим, че няма значение дали е носена, а по-скоро какво е нейното качество. Има много плюсове, заради който да заложим на тоалети втора ръка. Нека обърнем внимание на някои от тях.

Време е да станем еко

Пазарувайки second hand предложения онлайн, ние спестяваме разходите за производството на нови такива, както и предотвратяваме трупането на сметищата. Когато изхвърляме дрехи в кофата, те отиват на сметището, където трудно биха се разградили. Затова, ако имате запазени модели, които няма да носите - подарете ги на някой, а вие обновете гардеробът си с други, втора употреба. Това е една голяма крачка за опазването на природните ресурси.

Да заложим на световните брандове

Небезизвестен е фактът, че секънд хенд магазините предлагат артикули на световноизвестни дизайнери, както и дрехи от предишна колекция на любимият ви бранд, която никъде другаде не бихте открили. Лесно можете да се сдобиете със стилни предложения на известни марки, и то изключително изгодно. Не забравяйте, че почти няма случаи, при които избраният от вас артикул да се предлага в няколко броя и размера, което ги прави уникални и би ви помогнало да създадете свой индивидуален стил.

Модерни и елегантни на ниски цени

Да обобщим някои от другите причини, които превръщат пазаруването на дрехи втора ръка в добър избор:

  • Ще бъдете винаги модерни;
  • Лесно създавате елегантна визия;
  • Качествени материали за изработка;
  • Атрактивни и ниски цени.

Благодарение на голямото разнообразие от артикули, всяка жена може да се сдобиете с така различните и уникални допълнения за своят гардероб. Независимо дали избирате тоалет за офиса, за почивният ден и разходката в парка, или за вечеря с любимият човек, тук ще намерите всички. Веднъж започнали да пазарувате от second hand магазини, то със сигурност ще превърнете това начинание в своя Мания.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser